tiistai 16. lokakuuta 2012

Bussien hurmaa ja syysloma tekemistä


 Ensiks kuitenki vähä teatteriasiaa :D. 
 Saatii eile teatteris tietää mikä mein kohtaus on siinä Pallo hukassa-nimisessä esityksessä, mut empäs kerro teille :P. Saatte ite tulla kattoo sitä ja sehän siis on 17.11. klo. 14.00, menkää siis varaamaan liput estradilta ja tulkaa sit kattoo. Siinä pitäisi esiintyä kaikki estradilla olevat ryhmät (bändi, sirkus, teatteri ymsyms.). Esityksii on kokonaisuudessaan kaksi, mut mein ryhmä on vaa siin ekas, aikuisten ryhmä on sit siin myöhemmäs :)

 Teatterin jälkee ko ootin bussii ni siihe pysäkille tuli joku ulkomaalaine täällä asuva mies. Se on tullu pari kertaa aiemminkin ja sit se on kysyny just tyylii tuleeks se ja se bussi seuraavaks ni nyt se kysy taas ja sit alettii juttelee niitä näitä tai no se kyseli ja mie koitin vastata jotain miu "hyvällä" englannilla, mut kyl se jotai näytti ymmärtävän. Oon silti iha tyytyväine et se ei bussis istunu miu vieres ko oon tosi epävarma miu enkun suhtee ni ei sit tarvinnu enää puhuu enkkuu. 
 Sit suunnillee puoles välis matkaa kyytiin tuli semmone hauska ukkeli joka tulee yleensä samal bussil aamusin. Nyt se oli kylläkin aika äänekkäässä humalassa, kokoajan jotain omaa kivaa siinä pulisi, mut se on oikeest tosi mukava ja leppone ukkeli. Sen kaa on kiva höpötellä niitä näitä :)

 Kui ihanaa oikeest ku on viikon syysloma :D !! Saa olla tekemättä mitään... tai no sais jos äiti ei ois lekuris ja muut koulus tai töissä, et oon sit koko tän päivän siivonnu taloo ja ulkoiluttanu koirii. Se on itseasias ollu aika kivaa :) en ois uskonu et koko talon siivoomine ois nii kivaa. Tosin asiaan saattoi vaikuttaa se et radio pauhas täysillä ja mie hoilotin mukana. Toivottavast naapurit ei kuullu xD.

 Ens kerral esittelen teille paremmin mein koirat Artun ja paten :). Heippa tältä erää!

-x-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti