sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Koiria ja puolikkaita :)

PUOLIKAS

 Tänää jossain vaiheessa miun rakas puolikkaani tulee meille :).
 Puolikas siis on miun isäpuolen siskon tyttö ja myö sit keksittii et se on miu serkkupuoli eli puolikas :D.


<--Siinä siis kuva puolikkaasta kun oltiin kesällä nuijamaalla mummin ja papan luona :)































KOIRUUDET

 Nyt esittelen teille paremmi miu rakkaat koiramussukkani :3.

Arttu

 Arttu on 2.5 vuotta. Artun oikea nimi on Argentum (kasvattajan antama), mutta päätimme kutsua sitä Artuksi, koska se on helpompi. Se on tosi mukava ja ihmisläheinen, toisaalta se osaa olla extrasuperhypermultitabs-itsepäinen. Arttu on rodultaan Hovawart eli se on vahtikoira ja se todellakin vahtii melkeimpä kokoajan meiän taloa :D. Arttu ei oo agressiivine muita koiria kohtaan, mut se on vaa nii höntsä, et se koittaa saaha muut leikkimään pomppimalla ja haukkumalla siin ympärillä ja se yleensä ärsyttää muita koiria, joten jos arttu ei älyy lopettaa höntsäilyy ajoissa se saa yleensä kuonoonsa. Sillon ku Pate tuli meille pari kuukautta sitten Arttu oli ekaks sellane höntsä, mut sit seuraavana päivänä ku Pate ei ollukkaa lähteny ni Arttu vaikutti hieman kateelliselta, mut nyt ne on Paten kaa tosi hyviä kavereita :).

                                                                        Pate
 Pate on 9 kuukautta vanha, sekarotuinen pieni sössöttäjä. Se on tarkoituksella tehty sekarotuiseksi, siinä on 75% Bolognesea ja 25% Havannankoiraa. Paten oikea nimi on Pablo, mutta kutsumme sitä Pateksi, koska pikkusiskoni on vaikea sanoa Pabloa. Pate siis tosiaan tuli meille kaksi kuukautta sitten. Pate tuli meille toisesta perheestä, mutta he eivät pystyneetkään pitämään Patea ja olisivat vieneet sen piikille, mutta me päätimme sitten ottaa paten ja hyvinhän se on täällä viihtynyt :). Pate on tosi puuhakas, se on harvoin paikallaan, sillä se keksii aina jotain uutta tekemistä. Jos meille sisälle tulee hämähäkki tai lukki tai jokin muu ötökkä Pate ryhtyy saalistamaan sitä ja syö sen sitten :D. Ei ainakaan tarvitse huolehtia, että ötökät olisivat täällä pidempään :).             














Ei muuta tällä kertaa, paipai :)

-x-          

perjantai 19. lokakuuta 2012

Hämy keskustelu ;D

 Vähänkö eile oli hämyy ku olin oottaa keskustas yhtä miun kaverii ja sit vähä enne ku se ehti tulla ni joku iha vähä ehkä humalas oleva mies tuli siihe miu luo juttelee jotai.
 Ekaks en ees saanu selvää mitä se höpötti ja  vaa nyökkäilin ja hymyilin, mut sit se alko puhuu selvemmi ja se kyseli vähä kaikkee. Kui vanha mie oon? Mikä miust tulis isona? No miehä sit vastailin sille, et oon 16, enkä tiiä yhtää mihi ammattii haluisin.
 Sit se selitti taas jotai mist en iha saanu selvää ja pyys miut kattoo silmii, se mietti hetken ja sano sit, et sen mielest miust vois tulla laulaja tai näyttelijä.
 Se kysy sit, et tykkäänks mie laulaa ja vastasin myöntävästi. Sit se pyys miut laulaa jotai, mut sanoin sit sille, et en pysty laulaa yksin melkeimpä kenenkää kuullen ko oon hirveen ujo.
 Se oli sit vähä aikaa hiljaa, sit se katto miut taas silmii ja sano, et sit miust tulee näyttelijä. Se oli itseasias aika jännää ko harrastan täl hetkel teatterii ja aion harrastaa sitä nii kaua ko vaa pystyn :D.
 Vähä enne ku se lähti se sano viel, et tapahtu mitä vaa ni pitää pysyy omana itsenään ja lähti jatkamaan matkaa.

 Tälläset tilanteet on samaa aikaa hauskoja ja aika hämyjä :D
 
-x-

tiistai 16. lokakuuta 2012

Bussien hurmaa ja syysloma tekemistä


 Ensiks kuitenki vähä teatteriasiaa :D. 
 Saatii eile teatteris tietää mikä mein kohtaus on siinä Pallo hukassa-nimisessä esityksessä, mut empäs kerro teille :P. Saatte ite tulla kattoo sitä ja sehän siis on 17.11. klo. 14.00, menkää siis varaamaan liput estradilta ja tulkaa sit kattoo. Siinä pitäisi esiintyä kaikki estradilla olevat ryhmät (bändi, sirkus, teatteri ymsyms.). Esityksii on kokonaisuudessaan kaksi, mut mein ryhmä on vaa siin ekas, aikuisten ryhmä on sit siin myöhemmäs :)

 Teatterin jälkee ko ootin bussii ni siihe pysäkille tuli joku ulkomaalaine täällä asuva mies. Se on tullu pari kertaa aiemminkin ja sit se on kysyny just tyylii tuleeks se ja se bussi seuraavaks ni nyt se kysy taas ja sit alettii juttelee niitä näitä tai no se kyseli ja mie koitin vastata jotain miu "hyvällä" englannilla, mut kyl se jotai näytti ymmärtävän. Oon silti iha tyytyväine et se ei bussis istunu miu vieres ko oon tosi epävarma miu enkun suhtee ni ei sit tarvinnu enää puhuu enkkuu. 
 Sit suunnillee puoles välis matkaa kyytiin tuli semmone hauska ukkeli joka tulee yleensä samal bussil aamusin. Nyt se oli kylläkin aika äänekkäässä humalassa, kokoajan jotain omaa kivaa siinä pulisi, mut se on oikeest tosi mukava ja leppone ukkeli. Sen kaa on kiva höpötellä niitä näitä :)

 Kui ihanaa oikeest ku on viikon syysloma :D !! Saa olla tekemättä mitään... tai no sais jos äiti ei ois lekuris ja muut koulus tai töissä, et oon sit koko tän päivän siivonnu taloo ja ulkoiluttanu koirii. Se on itseasias ollu aika kivaa :) en ois uskonu et koko talon siivoomine ois nii kivaa. Tosin asiaan saattoi vaikuttaa se et radio pauhas täysillä ja mie hoilotin mukana. Toivottavast naapurit ei kuullu xD.

 Ens kerral esittelen teille paremmin mein koirat Artun ja paten :). Heippa tältä erää!

-x-

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Viikonloppu leirillä

 Tänää tultii sielt isosleirilt. Oisin voinu olla siel pidempääki, mut minkäs teet. Joka tapaukses siel oli iha sairaan hauskaa!!
 Mie oon ollu aikasemmi yhel isosleiril mut eri seurakunnan puolest, mut nyt olin siis Lappeen seurakunnan leiril ja se oli miust kaikin puolin parempi kun se aikaisempi leiri. Meit oli siel vähä yli 50 hyyppää, mut silti tuntu ku oltais kaikki tunnettu toisemme ja miehän siis tunsin sieltä leiriltä about 10 ihmistä.
 Jajaja... sit se varsinki oli iha parasta ku melkkeimpä aina ku meil oli vapaa aikaa ni meit oli joku neljän porukka siin ruokasalis soittaas ja laulaas vähä kaikkii biisei siit yhest laulukirjasta :D.
 Nii ja meinasin ihan unohtaa!! Mie opin siel semmosen hauskan sormilla tehtävän rytmihöskämikälien :D.

 Asiasta parsakaaliin, meil on nyt viikon syysloma ;D !! Ootteko vähä kateellisii :P. On se sit nii ihanaa ku ei tarttee viikkoon mennä kouluu ja saa nukkuu rauhas!

 Mutta juu, taidan jatkaa kirjan lukemista, se on melkein lopussa :).

-x-

ps. mie luen Myyttihovin neljättä osaa. Kannattaa lukee Myyttihovi-kirjat, ne on iha sairaan hyvii!! Kunhan pitää fantasia-kirjallisuudesta.

torstai 11. lokakuuta 2012

Jeps Jeps

Joo, en oo jaksanu vähää aikaa kirjotella ko oon tälläne laiska p***a, mutta jaksoimpa viimein :D. 

 Meen huomen isosleirille Piiluvaan ja oon siellä sitten viikonlopun. Näillä näkymin sinne ois tulossa about 50 ihmistä, et aikas paljon tulee olee hulinaa ja vilinää.

 Yritän jaksaa kirjotella vähintään kerran viikossa, saatan kirjotella enemmänkin jos sille päälle satun, että saa nyt nähä ;P

Tämä oli nyt kuitenkin tässä tältä erää, jos näätte miuta jossain ni tulkaa ihmeessä moikkaa, en minä pure... ehkä  >:)

-x-

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Klovneriaa ja kesämuistoja

Tänää oli matikan pistarit, se meni miu mielest iha hyvi, mut saa ny nähä ;P

 Teatterissa harjoteltii prus klovneriaa, kun siis me esitetään syysjuhlas pahisklovneja (HUOM. klovni ON eri asia kuin pelle) ni siis harjoteltii eri tunteitten eri asteita ja sitä miten ne saa mahdollisimman isosti keholla näkymään kun esitys on Lappeenrantasalissa mikä on aikas iso :/  Viime vuonna ku meillä oli siellä esitys, niin yksi meidän ryhmästä oksensi keraaleissa siihe salin lattialle xp että mikäs siinä, toivottavasti ei toistu.

 Mie muute tajusin ihan sataprosenttisesti vasta tänään bussia odotellessa illemmalla, et kesä on oikeesti ohi, mutku se ei vaan tunnu siltä, ni aloin sit miettii et mitä mie oikein ehin tekee kesällä ja lähinnä lomalla; no tottaha mie sekoilin rakkaitten murujeni kanssa (Lilli, Sanna, Ellu, Ira ymsyms.) jajaja...mitäköhä mie oikee tein..? olin mökillä ja olin vielä vähän lisää mökillä :D ja sit kesäloman vipol viikol ku olin taas mökillä, ni miu serkku Janne tuli sinne sen veneellä ja sil oli vesiskootteri ja sukset  mukana ja sit mie koitin vesihiihtoo ekaa kertaa :D !! Se oli iha sika hauskaa!! vaik ehä mie pysyny pystys sekuntii pidempää, mut mie oon tyytyväine et ees pääsin pystyy ja sain vihdoin kokeiltuu sitä :)  Sitten yhessä vaiheessa ku olin kaatunu ja olin puoles välis järvee kellumassa liivien varassa ni mein vanhempi koira, lähti urheesti uiden miuta pelastamaan. otin sit sukset pois ja uin sen kaa rantaa. pelkäsin vaa kokoaja et se uppoo ku sil on nii paksu turkki et siit tullee ihan tosi painava kun se kastuu, mut turvallisesti päästiin perille :)  Nykyäänhän meillä on kaksi koiraa, silloin oli vain Arttu, mutta niistä muruista joskus myöhemmin.

-x-
Siinä siis miu mussukka, Arttu <3

Arttuhan pomppi kalliolla ku mikäkin
vuorivuohi vai mikä se oli xD

touhukkaan päivän jalkeen miu kulta kuukahti toho nojatuolille :3



tiistai 2. lokakuuta 2012

Here i come!


Joop, siis tänään oli suht normii koulussa, tosin liikka tunnin jälkee meinasin myöhästyy bussist et hikoilimpa vähän lisää juostessa bussipysäkille :D
 Jes, huomen on harkat!! Harjotellaa fyysistä teatterii, se on iha sairaan hauskaa! Varsinki jos ollaa harjotellaa tappelubattle tyylil xD

Tänää en kyl jaksa kirjottaa enempää, kattoo jos huomen ehtii teatterin jälkee :)

-x-