torstai 29. tammikuuta 2015

Winter wonderland

Nonih! Täs ois siis tää valokuvaushaaste :) Aattelin, et laitan kuvia tästä suunnillee kuukauden välein, et täs ois nyt neljä ekaa kuvaa.



 1. 52 steps from your front door

 2. something purple
Paten vinkulelu, minkä Lilli sai vissii vappugaalast tai jostai vuoden hihittäjänä :D

3. food


4. whatever you please
Pyysin Lillii antaa jonku aiheen ja aiheena oli: something soft. Otin sit kuvan tosta :D

 Tossa valokuvaushaasteessa on viel viis 'whatever you please' - kohtaa. Haluisin niihi kuiteki valmiiks jonku aiheen elikkäs jos teille tulee mielee vaihtoehtoi, ni laittakaa kommentteihi :D Sit tarkkasilmäsimmät varmaa huomas, et viikon 27 aihe on joulu. Noh, sillon on kesä joten siihenki vois ehottaa jonku aiheen :)


Asiasta toiseen.

Olin viime viikonloppuna Savonrannassa tutun mökillä. Kävin lauantaina kävelees ja seikkailin vaa jossai metikös :D Täs on vähä kuvii sielt.



















 -x-

lauantai 10. tammikuuta 2015

Don't blink. Blink and you're dead.

Koneelle on taas kertyny ihan sikana Doctor Who:hun liittyviä kuvia, joten päätin itseni ja muiden iloksi tehdä niistä postauksen ;D Monet kuvista sisäsiidereitä, mut ei se haittaa. Kattokaa Doctor Who:ta ni ymmärrätte ;)) 
  En malta oottaa, et pikkusisko on vähä vanhempi ja pääsen näyttää sille pari jaksoo!! Sit siitäki vois tulla whovian :D Se ois nii mahtavaa!!!
  Vielä ennen niitä kuvia yks pikku juttu. Alotin semmosen 52 viikkoo kestävän kuvahaasteen. Idean sain Maisan blogista :) En tosin tee samaa kuvahaastetta, koska en halunnu samaa, ni löysin yhen toisen josta laitan kuvia neljän tai viiden viikon välein. Eli suunnilleen tän kuukauden lopussa saatte kuvan siitä haasteesta ja sit ne miu ottamat kuvat siihen (: 

Ja nyt... Allons-y !!










































































Vähä David Tennant ihkutustaki mukaa <3



















































  Siinä. Toivottavasti tykkäsitte ainakin melkein yhtä paljon ku mie. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki, jos tykkäsitte enemm'n ;D

 -x-