lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kaikki minusta... no ei kyl oikeesta ;P

 Muut ihmiset luovat paineita siitä millainen minun pitäisi olla. Minkälaiset hiukset, ruumiinrakenne tai luonne minulla täytyisi olla. Pitäisi olla vaikka mitä ja pystyä vaikka mihin sekä täyttää kaikkien odotukset.
 Haistakaa v*ttu, en varmana oo sellane, ku tahtositte. En oo kauheen viisas, oon joskus aika nolo (no joo, aika usein xD), en välitä söpöilystä, vaan tykkään omasta rauhasta. Porukassa on toki mukava olla, mut aina silloin tällöin kaipaan omaa rauhaa ja häippäsen vaa jonnekki kuuseen.
 Miulla on tottakai myös outoja tapoja, kuten olkkarin lattialla makoilu, mein koirien tassujen haistelu (miu mielest Artun tassut tuoksuu tomaatille tai kananugeteille), tikkarin dippaaminen kylmään veteen ^_^ ja se, että mie automaattisesti sanon "anteeks" jos mie osun johonki tavaraan tai tiputan sen. 
 Tykkään valokuvaamisesta ja mieluiten kuvaan luontoa tai eläimiä, koska ne ei ihmisten tavoin poseeraa tai mitää. Pidän myös kirjottamisesta ja lukemisesta, eikä oo parempaa ku istuu kirjaston muna-tuoliin ja syventyä hyvään kirjaan ihan rauhassa. Tykkään myös tosi paljon kiipeilystä, oon kiipeily pienestä pitäen joka paikassa ja pienenä miu mielest paras kiipeilypaikka oli yks puurykelmämikälie, iskän vastapäätä olevassa leikkipuitossa.
 Ystävät ja perheenjäsenet on miulle tosi tärkeitä, enkä tahtois menettää heistä ketää. Koskaan ei voi kuitenkaa tietää miten käy, mut onneks ystävät ja perhe on tukena jos jotain ikävää sattuu. 
 Siinä oli teille vähän tietoa minusta ja siitä millainen olen, enkä todellakaan aio muuttua yhtään kenenkään takia. Oon semmone ku oon. Piste.
  -x-

lauantai 20. heinäkuuta 2013

GoiriaGoiria

 Mentii eile koirien kaa puistoon ja otinki sielt yli 300 kuvaa xD. Siel oli kaks muutaki koiraa ja Arttuki pääs sit lopuks niitten kaa leikkimään ku oli rauhottunu. Se on vähä höntsä aina jos siel on muit koirii ko Arttu rupee pomppii ja haukkuu siin ympärillä ko hää tahtoo leikkiä. Yleensä muut koirat sit pelästyy sitä, koska se ei oo mistää pienimmästä päästä x). Mutta joo, en selitä tässä nyt sen enempää, sillä kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :).






Arttu siis juoksi itsensä hapoille tuossa aidan vierellä ennen kuin pääsi toiselle puolelle
Pate vaa kirmaili siel onnest soikeena :D


ei Arttu sit enää oikee mitää jaksanu tehä ko pääs muitten koirien luo


:P

  Tossa teille sit se kuva miu kamerasta. Eiks oo ihana :D. Ja punane xD.



 -x-

perjantai 12. heinäkuuta 2013

oho! Eksyin taas mökille

 Kesätyöt loppu melkei viikko sitte - thank god - älkää koskaan menkö töihi semmosee paikkaa mistä ette oikeesti tykkää, kesätyöt ny on vähä eri juttu. Itekkin menin kesätöihi tasantarkaa rahn takii, et ois ees joskus varaa johonkin. Mutta siis tosiaan, se on niin vituttava tunne kun herää aamulla ja heti ensimmäisenä vituttaa, koska täytyy mennä töihin. Kouluttautukaa siis hyvin ja valitkaa ammattinne hyvin. 
 Oli siitä rumbasta onneksi hyötyäkin. Sain vihdoin ostettua sen järkkärin mitä olen jo kauan himoinnut :D. Semmone Canonin EOS 1100D! Ja se on punane!!! Laitan joskus itse kamerasta kuvan jos jaksan xD.
 Asiasta moottorisahan kautta kukkaruukkuun, olin jälleen mökillä muutaman päivän ja Arttu oli tietenkin mukana :) nii ja olihan Irakin miun kaverina siellä ;D.
  Mutta joo, lähen kohta ajamaan Lillille päin joten tossa vähän kuvia mökiltä.




crasshopper :D

mentii yks päivä veneellä tonne syömää



miun pien sylihauva :3


Arttu, iskä ja Ira


-x-