perjantai 29. maaliskuuta 2013

jeejee! :D

!!!!!!!!!!!!!

Sain miun puhelimen takas!!! 
 Toivottavast se täst lähtien toimi hyvin :). Mut siis joo otin sit tänää kuvii pääsiäiskoristeista ja vähä kaikesta ;).






nää on miusta söpöimmät koristeet :3





sisko toi miulle eilen hokkarit :D emmi enää ehi niil luistelee, mut ens talvena sitte :)

i'm watching YOU!

jeeee! saan jo ponnarin!
joo moi xd



 -x-

maanantai 25. maaliskuuta 2013

puhelin langat laulaa... vai laulaako?

 Juu siis, perjantaina kun pääsin koulusta (15.00) menin koulun "päärakennukseen" oottaa, et kello tulis neljä ja isäpuoleni saapuisi hakemaan. Soitin sit hänelle joskus 20 yli neljä ja hää sano soittavansa sitten kun pääsee töistä.
 Pelasin siinä sitten puhelimella pasianssia ja tyhmä kun olin, en älynnyt kattoa kuinka paljon miul oli akkuu jäljellä ja se sit vissiin loppui iha kokonaan. Mitä ei ole tapahtunut ennen. Pari kertaa koitin avata sitä, mutta pin-koodin laitettuani se sammu aina uuestaa.
 Menin paniikkiin, sillä kello oli jo 20 vaille neljä, eikä isäpuoleni voisi nyt soittaa/en voisi vastata. Itkin siinä vähän aikaa ja tajusin, että voisin kysyä siivoojalta, joka oli ainoa henkilö minun lisäkseni talossa, että onko siellä nokian laturia.
 Pyyhin silmäni ja kysyin. Olin tosi iloinen, kun talosta löytyi laturi. laitoin puhelimen latautumaan, se latasi kuusi sekuntia ja lopetti. Sama juttu toistui monesti, menin taas paniikkiin ja tunsin kuinka kyyneleet alko virrata.
 Kun kello oli hieman yli neljä, kuivasin silmäni ja kysyin saanko mennä kattoo ruokalan ikkunoista onko isäpuoleni jo tullut. Onneksi hän tuli melkein samalla hetkellä koulumme pihaan. Kiitin nopeasti laturista ja juoksin autoon. 
 Soitin hänen puhelimestaan Lillille ja sovin näkeväni tätä hänen mummollaan. Isäpuoleni jätti minut heidän talonsa eteen ja oltiin siellä n. tunti ja lähdettiin Lillille. Jälleen tunnin päästä lähdettiin Nuorten iltaan.
 oltiin etuajassa, joten päätin yrittää ladata puhelintani ja arvatkaapa mitä? Ei toiminut. Aloin taas itkeä, sillä kukaan ei vieläkään saisi minuun yhteyttä tai toisin päin. Menin hetkeksi rauhoittumaan rakennuksen ylimpään kerrokseen. Siellä istuessani huomasin, että poskiani oli alkanut kirveltämään. Kirosin puhelintani. Kun menin alas kello oli melkein 19.00.
 Tarkistin toimiiko puhelimeni, enkä varsinaisesti yllättynyt kun se ei toiminut, mutta aloin joka tapauksessa taas kyynelehtimään. Yritin olla itkemättä enempää illan aikana, mutta välillä kyyneleitä oli mahdoton pidättää..
 Jossain välissä tajusin kuinka ikävä minulla oli sitä Tiettyä.  Ajattelin että ehkä hän kohta tulee ovesta ja voisin käpertyä hänen syliinsä. Häntä ei kuitenkaan kuulunut, enkä älynnyt soittaakkaan hänelle ystävieni puhelimista. Aloin taas itkemään.
 Pyyhin silmäni ja menin katsomaan peilistä punoittivatko ne. Eivät varsinaisesti, mutta poskipääni olivat aivan punaiset ja niihin kirveli jos itkin.
 Jonkin ajan kuluttua lähdimme takaisin Lillille ja Ellulle (klo 22.00). Puhelimeni ei toiminut vieläkään.
 Sinä päivänä tajusin kuinka tärkeä puhelimeni oikeasti minulle on! Monet ihmiset sanovat, ettei puhelin ole heidän tärkein esineensä ja että he pystyisivät helposti elämään ilman puhelinta, jos se yhtäkkiä otettaisiin heiltä pois.  En usko heitä.
 Olin ennen samaa mieltä, en ajatellut puhelintani aina edes kolmen tärkeimmän tavarani joukkoon. nyt kuitenkin ymmärrän kuinka tärkeä se minulle on, mutta niinhän se yleensä menee, vasta kun menettää jotain, tajuaa kuinka tärkeää se oikeasti on.
 Hetken minulla oli käytössä Lillin vanha puhelin, sitten äitini vanha puhelin ja tällä hetkellä minulla on käytössä hyvin, hyvin vanha puhelimeni ja nauroin itseni kipeäksi kun löysin sieltä yhden videon serkustani xD. 
 Äiti vei onneksi tänään temppuilevan puhelimeni huoltoon ja koska takuu on vielä voimassa se on ilmaista :D pieni valon pilkahdus siis tähänkin ;).

-x-

tiistai 12. maaliskuuta 2013

JuupaJuu :)

 Olin viikonloppuna iskän ja Artun kanssa mökillä, oli ehkä vähän normaalia tylsempää kun ei ollut ketään kaveria mukana, mut oli iha kivaa viettää välil iskän kaa aikaa vaik suurimman osan ajasta tehtii lumitöitä xP. Siel oli varmaa metrin kinokset ko ei oo kukaa käyny siel pitkää aikaa,et mikäs siinä lunta luodessa. Myönnän tosin että suurimman osan ajasta painin Artun kanssa lumihangessa ja onnistuin kaatumaan yhden katkenneen puukökkerön päälle sillai aika ikävästi :(.
 Olin myös harvinaisen ärsyttävää ko en ollu muistanu mainita iskälle et oon tehny itteni kanssa sopimuksen etten syö ollenkaan sipsiä tai karkkia nyt maaliskuussa ja tottakai se oli ostanu normaaliin tapaan sinne sipsipussin ja pari twix:ii >:D. Aina ku avas jääkaapin ni ne twix:it oli siin semmoi "syö meidät", mut pysyin lujana enkä ottanu ees pientä palasta, eikä miut nyt tee enää ees mieli karkii tai sipsei :).
 Tein myös viime viikol äitin kanssa sopimuksen et saan NAPAKORUN jos miul on heinäkuussa sixpackki (ei semmone niiku joillai bodareil, koska omasta mielestäni ne näyttää yksinkertaisesti naisella rumalta, mut siis semmone "naisellinen" jos nii voi sanoo xP). Oon mankunu napakoruu melkei kaks vuotta ja vihdoin viimein se palkittii  x).

-x-