maanantai 25. helmikuuta 2013

Ja tämmöstä vielä

 Tänää ei oikeestaa oo muutakaa tekemistä ni oon sitte koneella. Ulos en mene, kurkku on jo tarpeeks kipeä! Kaikki on jossai kuusessa eli kukaa ei voi olla. Toisaalt tahtoisin kyl mennä Estradille, mut se on hiihtolomal kiinni, enkä mie sinne muuta ois halunnu mennä tekee ku soittaa pianoo :D. Ollaa Iriksen kaa harjoteltu soittaa amelie:ta ja kyl se ainaki kahestaa sujuu joteki xP. Voisin kyl myös soittaa tääl nokkahuiluu, ko tuli semmonenkin eile löydettyä ja miul on joku vanha ala-asteen nuottikirja ni vois koittaa opetella sielt jonku. Toisaalt en kyl haluu, koska en tykkää nokkahuiluist, miust ne on typerii.. ja juu, olen aika ristiriitainen, mut who really cares! 
 Asiasta parsakaaliin. Kuuntelin tänää aamust youtubest kaikkee mahollista ni löysin sit queen:in kappaleen nimeltä i want to break free. Sit  tajusin et se on siin specsavers mainoksessa :D !!! Ei siin sinäänsä oo mitää ihmellistä, onha monii muitaki biisei vaik missä mainoksissa, mut silti se vaa jotenki iski. Oon sit popittanu sitä melkei kokoajan :D.

 Pitäis toimii tästä jos ei yllättäen toimi ni kannattaa ettii youtubesta :).

 Rakas isosiskoni tuli eilen pistäytymään meillä, oli matkal jonnekki minne lie, mut se tulee tänne sit viikonlopuks. Niin siis eilen, kun se kävi täällä ni se toi Repen ja Jassun tänne hoitoon :). Ne on chinhilloja, ne on tosi söppänöitä :3. 

siinä Jassu

ja Repe :)

-x-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti