maanantai 25. helmikuuta 2013

Ja tämmöstä vielä

 Tänää ei oikeestaa oo muutakaa tekemistä ni oon sitte koneella. Ulos en mene, kurkku on jo tarpeeks kipeä! Kaikki on jossai kuusessa eli kukaa ei voi olla. Toisaalt tahtoisin kyl mennä Estradille, mut se on hiihtolomal kiinni, enkä mie sinne muuta ois halunnu mennä tekee ku soittaa pianoo :D. Ollaa Iriksen kaa harjoteltu soittaa amelie:ta ja kyl se ainaki kahestaa sujuu joteki xP. Voisin kyl myös soittaa tääl nokkahuiluu, ko tuli semmonenkin eile löydettyä ja miul on joku vanha ala-asteen nuottikirja ni vois koittaa opetella sielt jonku. Toisaalt en kyl haluu, koska en tykkää nokkahuiluist, miust ne on typerii.. ja juu, olen aika ristiriitainen, mut who really cares! 
 Asiasta parsakaaliin. Kuuntelin tänää aamust youtubest kaikkee mahollista ni löysin sit queen:in kappaleen nimeltä i want to break free. Sit  tajusin et se on siin specsavers mainoksessa :D !!! Ei siin sinäänsä oo mitää ihmellistä, onha monii muitaki biisei vaik missä mainoksissa, mut silti se vaa jotenki iski. Oon sit popittanu sitä melkei kokoajan :D.

 Pitäis toimii tästä jos ei yllättäen toimi ni kannattaa ettii youtubesta :).

 Rakas isosiskoni tuli eilen pistäytymään meillä, oli matkal jonnekki minne lie, mut se tulee tänne sit viikonlopuks. Niin siis eilen, kun se kävi täällä ni se toi Repen ja Jassun tänne hoitoon :). Ne on chinhilloja, ne on tosi söppänöitä :3. 

siinä Jassu

ja Repe :)

-x-

kuvapläjäys

 Tän ja eilisen päivän on ääni ollu iha käheenä. Ärsyttää, tekis mieli huutaa mut ei pysty koska kurkkuun koskee >_< AAAAARGHHH!!!!! Voi Pena!!! Mut joo, on tullu kyl tehtyy muutaki ku vaa vamoiltuu tän äänen kaa :D. Metsästelin mm. eilen koneeni syvyyksistä kuvia miun mökkeilyistä muutaman vuoden aikana :).


2011: Lilli, minä ja Sanna



lyödettiin pari sammakkoo :D



vaik oli viel jäätä, ni silti oli tosi lämmin :3



2012: alku talvesta mökkeiltiin Samin, Sannan ja Ellun kanssa :)


oliha se Arttuki mukana :3

aina välillä rupes Sami ärsyttämään..

mut silti lopetettii "tappelu" jossain vaiheessa

oli hyvä sää, joten lähettii ulos hillumaan :D




että semmosta ;D
2012: kesälomalla  mentiin Ellun ja Lillin kanssa pyöräillen mökille

ja hetken päähänpistosta mentiin matkan puolivälissä uimaan vaatteet päällä xD






2012: kesäloman lopussa  Sanna tuli miun kanssa  nauttimaan  loman viimeisistä auringonsäteistä





 Yritin tehä tän jo eilen, mutta kone katkaisi yhteyden ja kaikkee muuta, ni teki mieli heittää kone seinään. Hilllitsin kuitenki itseni ja nyt vihdoin sain tän valmiiks :D.
 Hope you enjoyed! <- en tiiä kirjotetaanko noi, mut ei se mitää.

 -x-




torstai 21. helmikuuta 2013

randomrandom

Joo, tänää oli enkun esitelmä ja yhteiskuntaopin koe. Jessss!!! Nehä meniki tosi hyvi xPP mut joo, turha niitä jäähä märehtimää, huomen sit kemian koe :D. No mut onneks huomisen jälkee alkaa hiihtoloma!! Voi vaa ottaa lungisti, nyt on voittajafiilis!!
 Kattelin tos vähä aikaa vanhoi ja ei nii vanhoi kuvii ko löysin jonku random piuhan mil saa siirrettyy puhelimest koneelle kuvii xD niin siis omanihan on ollut almost kaksi viikkoa kadoksissa. Että silleen. 

otin tos pari päivää sit kuvii miu muruist ko ne tuli miu
huoneesee nuqquu :3








 Tos jotai leipomisii mitä tein pari viikkoo sitte ;D




joku random sorsa tykkimäes viime kesänä xD

-x-

maanantai 18. helmikuuta 2013

Vituttaa ja ei vituta

Ei ole huvittanut tippaakaan kirjoittaa, koska olen ollut niin vittuuntunut tai yksinkertaisesti väsynyt, mutta viimein pääsin tähän koneen äärelle joten:

1. Aloitin tammikuussa nyrkkeilyn kahden ystäväni kanssa ja se on ollut iha sairaan kivaa ja haba kasvaa ;)).

2. Koulu hommat alkaa viedä kaiken ajan, mikä myös vituttaa, joten luultavasti lopetan teatterin  kesäloman jälkeen, tämäkin vituttaa, mutta joo

3. Tällä hetkellä työn alla on Dracula, jonka esitämme toukokuussa :). siitä EHKÄ lisää myöhemmin.

4. Jaa.a mitähä muuta vittuuntumisen aihetta sitä keksis? no ehkä siirryn vähä iloisempii aiheisii.


Tänään teatteriharkoissa, itseasiassa noin tunti ennen, mie aloin nauraa Irikselle ihan sikana. Nauroin varmaa puol tuntii kaikelle maholliselle ja mahottomalle. En pystyny hillitsee sitä yhtää, se oli kauheeta, alko vatsaa sattuu hirveesti sit suunnillee itkin ja nauroin samaa aikaa xD. Ja sit miu kaveri soitti miulle, mut koska puhelimeni on niin ihana ja parhaiten toimiva hänen piti soittaa Iriksen puhelimee ja kuulin siltä vähä juttuu ja sit illal oli aika kivaa :) ja joo täs varmaa kaikki tält erää, mie painun suihkuu. Heido!

-x-