lauantai 3. marraskuuta 2012

Tämmöstä tällä kertaa

 On ollu kaikkee mahollista ja mahotonta tekemistä ni en oo kerenny kirjotella ja oon pahoillani, mutta asiasta parsakaaliin. Mitäs tässä nyt sitten on ehtinyt tapahtua? 
 Noh.. mie tapasin tiistaina pitkästä aikaa Jennaa ja sekoiltii meille normaaliin tapaan xD. Sitten jossain vaiheessa tuli puheeks viime talven liikuntatunti. Meillä olis ollut uintia mutta ei ollut mukana varusteita joten jouduimme kiertämään Lauritsalan uimahallia ja kenttää ja aina kierroksen jälkeen piti ilmoittaa opelle et on kiertäny kierroksen. Kyllähä me yks kierros mentii ihan tunnollisesti, mut sit huomattii et yks alaviistoon menevä jalkakäytävä oli kirjaimellisesti aivan jäässä. Saatiin sitten mahti idea ja liukasteltiin siinä ihan onnesta soikeina :D. Käytii ain n. viiden minuutin välein ilmottaas opelle et ollaa kierretty kierros ja siinähä se liikkatunti sit meni :).

 Jajaja sit meil oli viime viikonloppuna Halloween-bileet Lillillä ja illalla puheet jossain vaiheessa alkoivat muuttua hyvin jänniksi, eikä niistä sen enempää xD.

 Nyt oon taas täällä Lillillä Venlan ja Ellun kanssa valmistelemassa juhlia, selitän niistä joskus toiste, koska nyt alamme Ellun kanssa pelaamaan Nitrome Must Die:ta xD !!!!!!!!!!

-x-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti