perjantai 30. marraskuuta 2012

You Will See It Tomorrow

minähän se siinä kuvistunnnilla :D
                                    -------------------------------------------------------------------------
KUVIA PUKKARI/MASKEERAUS HUONEESTA
PALLO HUKASSA-ESITYKSESTÄ




ja tässä koko porukka (paitsi minä) hieman enne meiän kohtausta

asiasta parsakaaliin...

 Luenks mie kirjoja liian nopeesti? Oon nyt täs n. kuukauden sisäl lukenu viis tai kuus kirjaa jois on about 400 sivuu o.O. Välil se on itseasias aika ärsyttävää ku tulee muutaman päivän päästä kirjan alottamisesta  semmone "oho, se loppu jo." Täl hetkel luen varjojen kaupungit nimistä sarjaa, joka on monien muiden lukemieni kirjojen tapaan TODELLA hyvä. Sain sen ensimmäisen osan luettua tänään aikaisemmin ja kirjan olin lainannut 27. päivä et miettikääs siitä ;D. Jokatapauksessa suosittelen kyseistä kirjasarjaa kaikille fantasia-kirjallisuudesta pitäville (:.

 Miul on teille myös pien ylläripylläri, mut näytän sen teille vast huomen ko sehä on se paras tapa pitää hullu jännityksessä ;D kaikella rakkaudella tietenkin ;).

-x-

lauantai 24. marraskuuta 2012

Mä oon täällä taas

 Kuten näette en ole jaksanut paljoa kirjotella.. ai miksi.. koska päässä pyörii vähän liikaakin aatuksia ja tunteet ovat ajoittain hyvin sekavat ja välillä ei yksin kertaisesti huvita kirjoittaa. Nykyään kirjoitankin vain silloin tällöin kun tulee jotain mieleen tai muuten vain tekee mieli kirjoitellla :). 

  Asiasta parsakaaliin.
Tällähetkellä oon mökillä iskän ja Sannan kanssa ja käytiin eile uimassa :D ja vesi oli aika pirun kylmää, mut hauskaa se oli xD. Muut nukkuu vielä ja aattelin kohta herättää Sannan, mut mite sen herättäisin..? Hmmm... tekis mieli paukuttaa kattilan kansia yhteen, mut en taho herättää iskää ko se tuli muutama päivä sitte amerikasta, mis oli about 6 tunnin aikaero ni antaa sen nyt iha rauhas totutella suomen aikaa :). Taian sitteki herättää Sannan yksinkertasesti hyppäämällä sen päälle xD vai mitä mieltä ootte?

-x-

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kivaa ja Ei-kivaa

LIKE

 Nyt ei oo enää Pallo Hukassa eikä tuu enää ikinä olemaankaan. Toisaalta ois kyl aika kivaa jos meil ois viel pari esitystä, mut taas toisaalt on sellai "jesss, se on ohi!!!", mut anyway, hauskaa oli ja kenraalit oli parhaat kaikista :DD. Sekoiltii vaa katsomossa ja joka paikassa ja oli aika jännää käyä kaupas maskeeraukset naamalla xD ei toki ihmiset tuijotellu.


DISLIKE

 Kuulin aiemmi täl viikol et miun veli aikoo muuttaa toiselle puolelle maapalloo... mikä tottakai tarkottaa sitä et tuun näkee sitä tosi harvoin. En nytkää nää sitä kovin usein ja se ärsyttää, koska se on miulle tosi tärkee, ni entäs sit ku se lähtee maapallon toiselle puolelle. En oikeesti kestä ajatusta... emmie taho sen lähtevän, mie tarviin sitä täällä... Mut kait mieki lähtisin jos tommone tilaisuus tulis, tai en kyl tiiä, mut oha toi tosi hyvä tilaisuus ja sillee, mut ... no .. nii..


"Veli älä jätä,
ei ethän käännä selkää.
Veli älä jätä,
tätä pahaa polkua pelkään.
Älä jätä nyt.."

-x-

lauantai 10. marraskuuta 2012

Kaikenlaista


 Viime viikonloppun oli Lillin synttärit ja ne oli kyl PALJON äänekkäämmät ja vajaammat ku yleensä xD mut toisaalt eiks se oo tarkotuski. Voin vaa kuvitella millaset pikkujouluist tulee x).

 Eile olin kaamospuhallukses ja mentii Ellun ja Klausin kaa yhes vaihees hohtokeilaa ja mie voitin xD !! en ois kyl uskonu! Vähä sen jälkee menin Ellun kaa koittaa juoksubenjii ja se oli kyl iha parasta!! Tottaha myö pari kertaa mentii siit perseellee ku se benjiköysi kiskas meiät takas, mut nii me Ellun kaa tuumittii jo enne ku mentii siihe xD.

 Jajaja sit tänää oli Estradil Pallo hukassa esityksen yhteisharkat ja ku oltii oottaa ulkon Iriksen äitii ni mie jonkkailin siin kolmel pallo ni kui söpöö oikeest ku ain ko pudotin pallon ni semmone pikkune poika nosti sen pallon aina miulle ja sit se ootti siin vieres et millo taas pudotan pallon :). se oli oikeest iha sairaan sulosta!


otin yks päivä ku tulin teatterist kotii :)

Mie  ja Lilli ja mein ihana pituus ero, varsinkin korkkarit jalassa xP



































-x- 

lauantai 3. marraskuuta 2012

Tämmöstä tällä kertaa

 On ollu kaikkee mahollista ja mahotonta tekemistä ni en oo kerenny kirjotella ja oon pahoillani, mutta asiasta parsakaaliin. Mitäs tässä nyt sitten on ehtinyt tapahtua? 
 Noh.. mie tapasin tiistaina pitkästä aikaa Jennaa ja sekoiltii meille normaaliin tapaan xD. Sitten jossain vaiheessa tuli puheeks viime talven liikuntatunti. Meillä olis ollut uintia mutta ei ollut mukana varusteita joten jouduimme kiertämään Lauritsalan uimahallia ja kenttää ja aina kierroksen jälkeen piti ilmoittaa opelle et on kiertäny kierroksen. Kyllähä me yks kierros mentii ihan tunnollisesti, mut sit huomattii et yks alaviistoon menevä jalkakäytävä oli kirjaimellisesti aivan jäässä. Saatiin sitten mahti idea ja liukasteltiin siinä ihan onnesta soikeina :D. Käytii ain n. viiden minuutin välein ilmottaas opelle et ollaa kierretty kierros ja siinähä se liikkatunti sit meni :).

 Jajaja sit meil oli viime viikonloppuna Halloween-bileet Lillillä ja illalla puheet jossain vaiheessa alkoivat muuttua hyvin jänniksi, eikä niistä sen enempää xD.

 Nyt oon taas täällä Lillillä Venlan ja Ellun kanssa valmistelemassa juhlia, selitän niistä joskus toiste, koska nyt alamme Ellun kanssa pelaamaan Nitrome Must Die:ta xD !!!!!!!!!!

-x-