torstai 29. maaliskuuta 2018

Minä lähden Pohjois-Karjalaan.

   Kuten otsikosta saattaa käydä ilmi, niin olen tosiaan lähdössä Pohjois-Karjalaan, Joensuuhun. Muutan sinne viikonlopun aikana ja ensi kuussa miulla alkaa työt Joensuun Kukkatalolla ^_^.
   Pääsin tosiaan Joensuun Kukkatalolle oppisopimuskoulutukseen. Miulla kun ei oo minkäänlaista aiempaa koulutusta alalta, niin miun pitää ensiks käyä puutarhurin perustutkinto. Sitten sen jälkeen pääsen suorittamaan floristin ammattitutkintoa! Oon niin innoissani!! Floristina olo on ollu miun haaveena ala-asteelta lähtien. Pienenä en tosin tiennyt floristi-sanaa, mutta tiesin haluavani olla kukkakaupassa töissä.
   Nyt enää pitäs saaha tää muutto alta pois. Alan kyl jo pikkuhiljaa olee iha täynnä koko muuttoo >-<. En oo siis aikasemmin muuttanu kaupungista toiseen. Oon muuttanu vaa Lappeenrannan sisällä.
   Vaikka muutto vähän käykin hermoille, ni on tää silti myös aika haikeeta. Oon asunu koko pienen ikäni Lappeenrannassa ja nyt kun lähdön hetki lähestyy, ni huomaan itteni olevan surullinen. Olo on tosi haikee, kun ajattelee täältä pois muuttoa.
   Tottakai oon samalla tosi innoissani maisemanvaihdosta. Saa uutta näkökulmaa elämään ja tutustuu uusiin ihmisiin. Mitään järkyttävää kulttuurishokkiakaan ei pitäisi tulla, koska muutan kuitenkin Karjalasta toiseen :D. Sellasista selkeistä eroista tulee ekana mieleen rieska xP. Kun ainakin oman perheen kesken, täällä Etelä-Karjalassa, rieska on aina ollut se sellainen limpunnäköinen leipä. Pohjois-Karjalassa taas rieskalla tarkoitetaan enemmän sellaista lepuskannäköistä leipää. Enköhän mie tuosta kuitenkin selviä ;D.

Tässä tuleva työpaikkani!

Ensimmäinen miun tekemä kimppu \(^.^)/

Sitten pari kuvaa muistakin kimpuista mitä tein :3


Seuraavat kolme tein Häämessuja varten :)



Tää on miun suosikkikohta Joensuuhun ajaessa (tai sieltä lappeenrantaan). Mie vaan tykkään tosta kyltistä nii paljo :D
 Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa tää teksti ja odottaa innolla uuen kappaleen alkua miun elämässä.

-x-