perjantai 3. maaliskuuta 2017

Osa elämää

   Suru on kummallinen asia. Se on olennainen osa elämää. Väistämätön. Ja se tiedetään kyllä. Pienestä asti meitä on tietyllä tapaa opastettu, että suru ja menetykset kuuluu elämään, eikä niitä voi välttää.
   Silti surun osuessa kohdalle, sitä ihmettelee miten paljon se voi sattua. Suru voi olla pientä ja pinnallista, haikeeta, jopa iloista joskus. Niin hassulta kuin se kuulostaakin. Se voi myös olla niin musertavan syvää, että tuntuu ettei sitä jaksa. Että se musertaa alleen, kun kaikki pienetkin asiat tuo muistoja mieleen ja samalla sen surun.
   Suru kuitenkin vahvistaa meitä. Ilman surua myö ei oltais kokonaisia. Eikä meidän tarvitse surra yksin. Aina on joku joka on tukena. Kunhan antaa toiselle mahdollisuuden olla tukena.
   Mie oon yhä äärettömän surullinen ja joka päivä jokin pieni asia muistuttaa miuta ja tuun surulliseks. Ja se suru on musertavaa. Se sattuu. Sitä vaan toivois, että se menis pois. Tiiän, et se ei kuitenkaan tuu menee pois vielä pitkään aikaan. Uskon, et se ei katoa koskaan ihan kokonaan. Sen kanssa on vaan opittava elämään. Ja mie opinki, vielä joku päivä. 

-x-

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Horoscope

I wanted to do something different so I thought I'd do a post in English :D And I wanted to do post about my horoscope which is Cancer. So here you go. Enjoy!













































*All of these images are from Pinterest*

 -x-