perjantai 9. toukokuuta 2014

Maailman randomein asia ikinä :D !

Tänää tapahtu maailman randomein asia ikinä!! Olin kävelemässä keskustassa bussipysäkille. Keskityin kännyykkään, enkä erityisemmi katellu ympärilleni.Olin sit oleksin puolvälissä, siinä sen Monosen kohilla ku katsahin eteenpäin, että en törmäis keheekää. Miuta vastaan käveli semmone neljän miun ikäsen (tai ehkä vähä vanhemman) pojan joukko ja väistin heitä sit ja keskityin taas kännykän näpräämisee. Sit joku vaa oli sellai "Moooooi! Ei ollakaa nähty pitkää aikaa!" ja samal ku nostin katseeni ni yks siit poikaporukasta tuli halaa miuta. Olin eka iha kuutamol, et mitäs hittoo tää ny on, mut lähin sit siihe mukaa :D Hää sit kyseli kaikkee, et mites miul on koulus menny ja selitti mite hänel menee. Hetki sit siin juteltii ja sit hää sano, et häne täytyy jatkaa matkaa ja oltii sit vaa sillai, et törmäillää ja lähettii omii suuntiimme :D 
   Miuta nauratti iha sairaasti xD !! Ei mitää hajuu kuka hää oli, enkä tunnistanu niitä toisiakaan, et eihä siin sit mitää x) Sori nyt jos hää oli oikeesti joku joka miu ois pitäny tuntee, mut ei tullu ees sellast fiilistä, et oisin hänet jossai joskus nähny, mut en vaa satu muistaa nimee ja miul on tosi hyvä nimi- ja kasvomuisti.
   Sit tää päivä oli muutenkin ollu hyvä, ku koulussa oli vaa enkkuu ja lv:tä ja sen jälkee olin menny Etkarin makutuomariks vaateostoksille, mut toi kyl kruunas koko päivän :D Miusta on ihailtavaa, et pystyy tollei vaa tekee jollekki randomille. Ite mie en nimittäin uskaltais. Mutta tosiaan, aivan loistava päivä :D !!
   Isoveikkaki tuli viikonlopuks käymää ja nyt alotetaa kattoo porukalla Frozenii ;D

 -x-

perjantai 2. toukokuuta 2014

Pelokas pieni kahvinkeitin

Kuvailin tossa yks päivä tollast nättii Neitoperhosta :D

Silt oli toine siipi vähä rikki ;(
 Mentiin Pikkusiskon ja äitin kanssa koirapuistoon ja otin sieltä iha sairaasti kuvia, mut en jaksanu tänne hirveesti laittaa ;P



Pate juoksi urheesti pallon perässä




Meiän pien mutruhuuli ^.^

Pajunkissoja!!!
Viime viikonloppuna olin Lillin kanssa matilassorssissa ;P Jajaja matkalla sinne nähtii hirvi ja se oli iha tajuttoman siistii, koska en ollu koskaa ennen nähny hirveä livenä :D Perille pääsy aiheutti hieman mutkia matkaan, sillä eksyttii pari kertaa, mut päästii lopulta perille :) Siellä otettii sit Lillin kaa vähä kaikesta kuvia ja meiänhän oli tarkotus kuvata sit puolenyön jälkeen sinne tulevia partioita tai joitai, mut ei jaksettu valvoo ees puoleeyöhö vaan käytii nukkumaan ja nukkuttii suht. tyytyväisesti, kunnes meiät herätettii viideltä. Laitettii sit paikat kuntoo ja mentii takas Lillille. Nukuttii siel muutama tunti ja yheltätoista lähettii Vainikkalaa retkelle :D Hauskaa kyl oli!!


Lilli astu johoki mutalammikkoo, ku maa petti alta xD

Hattu C:

Oot nii söpö :*

Oho oho! Lilli ajo vähä autoo :O Okei juksutin. Lilli ei ees koskenu rattii. Oon vaa nii pro ottaa kuvia ;D


Mites hää nyt taas pääs käpälöimään sitä rattii ;D















Sammakonkutua ;D


Nosteltii vähä painoja ;D Okei ei oikeesti

Nuotio, jossa paistettii makkaraa, mut sit meiän tikku katkes ja makkarat tippu nuotioo ;((

Liekkejä oli kiva kuvata. Ne vaa on nii nättei!





 -x-