keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Doctor Who !


 Eli siis, pari vuotta sitten päätin ottaa selvää, että mikä se Doctor Who oikein on. Jäin sarjaan koukkuun melkeimpä välittömästi, mikä ei kyllä ole haitannut, sille se on niin E.S.H.M hyvä sarja!! 
 Doctor Who kertoo periaatteessa viimeisestä ajan herrasta, Tohtorista, joka matkustaa halki ajan ja avaruuden Tardisissaan. Hänellä on yleensä mukanaan kumppani, joka ainakin omasta mielestäni tietyin tavoin täydentää ja tasapainottaa Tohtoria. Yhdessä he päätyvät erilaisiin paikkoihin ja tilanteisiin, joissa he auttavat toinen toistaan, mutta aina asiat eivät mene aivan niin kuin olisi tahtonut.
 Toisaalta taas jos oikein syvällisesti rupeaa ajattelemaan, niin Doctor Who kertoo taistelusta, rakkaudesta, menetyksestä, vihasta, voitosta, yksinäisyydestä, oikeudenmukaisuudesta, jaloudesta, voimakkuudesta ihmisenä ja ei-ihmisenä olosta sekä itsensä ymmärtämisestä.
Noin niin kuin tiivistetysti kerrottuna :D.
 Loppuun vielä oikein mahtava kuvapläjäys. Enjoy!





Christopher Eccleston (9.) Matt Smith (11.) David Tennant (10.)












 Tossa vielä kaks kohtaa eri DW jaksoista :D



 Ja lopuks vielä pari kuvaa siitä miten Doctor Who-fanit reagoi tiettyihin asioihin.







 Siinä se nyt sitten oli, nyt ei muuta ku odottamaan että tän päivän jakso tulee :D.

 -x-

lauantai 11. toukokuuta 2013

Hieman ensimakua ;)

 Tarkoitus siis olis että joku kaunis pilvetön päivä teen postauksen joka on pyhitetty doctor wholle jajajajajaja siinä olisi varmaan tarkoituksena että selitän siitä ihan ikkipikkiriikkisen ja sit laitan tosi monta kuvaa mitä oon mm. facebookista löytänyt :D. Jajaja.. jooo... tässä vielä hieman ensimakua ;).





Eli siis noi kaikki on jostain tietyistä jaksoista ja replat on samasta yhteydestä.

Hope you enjoyed.

-x-

perjantai 3. toukokuuta 2013

Nuorten ilta

 Tänää olin nuorten illas ja meno oli kyl sellast et huhhuh xD. Meit tosin oli vaa yheksä siel ni se saatto vaikuttaa asiaan. Sit mie sain Lillilt semmosen "maailman paras kaveri"-mukin ja ihanan valkosen ruusun, tui! Jossai vaihees ko osa oli lähteny ulos kuvailee ni tehtii sit Ellun kaa huulipunal semmoset ihkut "sotamaalaukset" xD ne oli aikas ihkut (:. Olin sit myöhemmi menos bussil kotii ni siihe miu etee istu joku mies, sit se kysy jotai et mites miul semmoset "maalaukset" oli ja kaikkee. Se oli tosi mukava ja sit ko se lähti bussist ni se toivotti hyvää illanjatkoa ja se oli kivaa. Ei semmost yleensä bussis kuule varsinkaa keltää tuntemattomalta. Miust ne on muuteki aina kivoi ketkä juttelee vaik ei tunne, ite onn tosin sen verran ujo et en uskalla mennä juttelee kenenkää kanssa :/. Asiasta moottorisahan kautta kukkaruukun kautta perunamuussiin. Nyt jatkan Doctor who:n katsomista areenasta :D Se on paras sarja ikinä!! Suosittelen!!

 Tossa tän päivän Doctor who !!

-x-

torstai 2. toukokuuta 2013

että semmost (:


 Joo siis elikkäs. Vappuna olin jennalla, kuten monena muinakin vuosina olen siellä ollut ja kuten ennenkin, oli iha super hauskaa!!! Meil oli siel varmaa miljoona ilmapalloo ko mie olin tuonu sinne viel kaks pussillista ja sit ko oltii puhallettu ne kaikki, ni tuumailtii et niis on varmaa enemmi ilmaa ku meissä xD. 
 Sain luettuu  loppuu Draculan ja nyt sit luen Tohtori Jekyll ja herra Hyde-kirjaa :D. Meiän esityskin edistyy aikas mukavasti, traileri on jo katsottavissa, et jos kiinnostaa ni kattokaapa se Tässssssstäää!

 Ja sit vaa ootatte et lippuja voi ostaa :D. Nii ja siis kaikkihan jotka tän lukee tulee myös kattoo sen esityksen, eiks nii ;).

 -x-