torstai 11. huhtikuuta 2013

Parhaat harkat ikinä!!

 Tänää käytii siis siellä Asikaisen vetämissä harkoissa. Oon vielki iha kikseis siitä!!! Ei ne onneks ollu hirveen rankat, semmoset suht normit :D. Siin iha alus riksa sano et sit harkkojen jälkee voi ottaa yhteiskuvii ja pyytää nimmareit semmosii kuvii, ni olin vähä et katotaa nyt ja sit harkkojen puoles välis tuli semmone et on kyl sit pakko saaha nimmari ja yhteiskuva :DD. Mut siis joo oli siis ihan parhaat treenit ikinä !!

Tää miu piti laittaa viime postauksee, mut unohin ni täs tääny xd toi on siin fazerin lähel olevas alikulkutunnelis ja tykkään siitä tosi paljo. et rispectit tekijälle vaan kuka hää ny onkaa :).

sama paikka vieläkin: Valoa Tunnelin Päässä xd

Sitten kuva jota kaikki tietenkin odottivat :D. Laitan ehkä myöhemmi sen yhteiskuvan jos sen jostai bongailen.

-x-

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Asikainen, kirjoja, leffa ja biisi.

 Miuta jännittää ihan hirveesti, ko oon menos huomen Lillin ja Janinoitten kaa Amin Asikaisen pitämii harkkoihi :D. Toivottavast ne ei oo mitkää extrasuperhypermultitabs rankat treenit x).
  Mut joo, miu oli eilen tarkotus lainata kirjastosta joku kirja luettavaks äidinkieltä varten. Saatiin siis koulusta semmone lippulappunen mis oli pien lista joistai klassikoist ja sit niist piti valita kirja. No mie sit menin miu kaverin kaa kirjastoo ja kateltii muutamaa kirjoi. Sain kyl lainattuu kaks kirjaa :D harmi vaa et kumpikaa niist ei oo siin listas. Lainasin siis Bram Stokerin Draculan, mm. koska teemme siitä sitä näytelmää ni on iha jänskä lukee samal kirjaa, minkä pohjalt se kässäri on tehty. Toinen kirja jonka lainasin on William Shakespearen Titus Andronicus, yks Shakespearin raaimmista teoksista, mutta muuten se oli mielestäni oikein hyvä :). Luin siis sen loppuun samana päivänä kuin lainasin ja Draculaa olen lukenut noin 1/5 et on siin viel vähä lukemista :).
 Miu pitäää myös yrittää muistaa kysyy opettajalta käviskö niihi klassikoihi jompikumpi noista kirjoista, enkä kyl tiiä et miks ei kävis, koska siin listas oli jo valmiiks kaks Shakespearen teosta, mut joo x).
 Sit mie kävin viime sunnuntaina kattoo Warm Bodiesin sen Tietyn kanssa ja se oli iha sairaan hyvä!! Seurakin oli mitä parhain ;). Mut siis suosittelen katsomaan. Siin oli pari semmost "hui saakeli"-kohtaa ja tarpeeks komediaa, toimintaa ja romantiikkaa. Katsokaa se!

http://www.youtube.com/watch?v=DVOxBIe_Dx4 <-- tos tommone kiva biisi minkä löysin vähä aikaa sitte. Nauttikaa.

-x-